Fastighetsekonomi - Topp10

 

På denna sida hittar en rankad lista över de 10 bästa sajterna med information om fastighetsekonomi, fastighetsvärdering och fastighetsinvesteringar.

Listan bygger bl a på bedömningar av sajternas innehåll och utformning. Sajter där du snabbt kan söka dig fram till rätt information, där informationen är relevant och uppdaterad ökar sina chanser att komma med på listan. En snygg ska även se trevlig ut. Den grafiska utformningen skall därvid förstärka budskapet. Målsättningen är vidare att notera de bästa sajterna inom respektive kategori.

Sajterna är listade i bokstavsordning. Ingen inbördes ranking har gjorts mellan de listade sajterna.

 

 

Affärsvärlden Affärsvärlden är en av Sverige viktigaste och bästa affärstidningar. Här hittar du nyheter och information om bl a olika fastighetsbolag och fastighetsaffärer
Bolagsfakta Hos Bolagsfakta hittar du både basinformation och aktuella fakta om bl a börsnoterade bolag. Siffror finns även från tidigare år.
Bovision Bovision är en av Sveriges ledande marknadsplatser för sökning och förmedlingar av bostadsrätter och villor.
CNN CNN är ett internationellt mediaföretag. På deras svenska sida för ekonominyheter får du dagens viktigaste nyheter snyggt presenterat.
Diligentia Diligentia är ett av börsens större fastighetsbolag. Sajten är ett utmärkt exempel på hur man ger bra informationsservice till sina besökare.
     
Snygg sajt
DTZ Sweden I Sverige består DTZ av de båda företagen Värderingshuset och Swede Property. Globalt är DTZ är en världsomspännande konsultgrupp med kontor i 34 länder.
Malmö stad Malmö stads sajt är imponerande. Detta gäller inte bara informationen relaterat till fastigheter och byggande. Sajten är även generellt sett ett föredöme och en inspirationskälla.
Riksdagen Riksdagens sajt är mycket informativ och lättnavigerad. Den är dessutom snyggt gjord. Ett måste om du aldrig besökt den.
SBAB SBAB är en av Sveriges största kreditgivare till fastighetssektorn. Förutom information om företaget får du en inblick i olika saker som för finansiering av stora och små hus.
Tornet Tornet är ett av Sveriges största fastighetsbolag, noterade på börsen. Denna sajt har många utmärkta egenskaper, t ex dess navigering och sökmöjligheter.

 


FastighetsCentralen Fastighetsbranschens Topp100
Sajtöversikt International Real Estate Dictionary
Fastighetsbolag på börsen Topplistan
Åter till toppen av denna sida Till hemsidan

Click Here!

För en uppdaterad version av denna sida - klicka här

 

© Constellator 1997-2000