Anmäla exjobb


Hemsida

Sajtöversikt

Söksida


Skolor och
utbildningsföretag

Kompetens-
utveckling


Presentation av exjobb
______________________

 

Du som har gjort klart ditt exjobb kan få detta presenterat på Constellators webbplats. Ditt exjobb publiceras utan kostnad med följande förutsättningar:

 
  1. Ditt exjobb ska ha en koppling till fastighetekonomi
  2. Ditt exjobb skall vara färdigt när du anmäler det
  3. Du anmäler ditt exjobb via Constellators AddURL-formulär
  4. Du kan ta förordet eller någon annan liknande sammanfattning från ditt exjobb och klistra in i Beskrivning-fältet. I Kommentar-fältet kan du berätta lite om dig själv. Om du behöver komplettera eller ändra något - skicka ett mail till erik.dahl@constellator.se


Det är viktigt att du använder formuläret och fyller i de fält som finns där (obs! skriv Exjobb i fältet för Företag/Organisation). Du kanske också finner att fältlängden för Beskrivning resp. Kommentarer är för kort. Tänk då på att det handlar om att presentera ditt exjobb.

 
Din egen sajt

Om du vill ge läsaren en möjlighet att läsa vidare föreslår vi att du sätter upp en hemsida hos Lantmäteri-sektionen (alt. Passagen, Torget eller någon annan gratistjänst) där läsaren kan fortsätta att läsa om dig och ditt exjobb. Om du vill ha en länk till en egen hemsida behöver du lägga in en länk till Constellator (http://www.constellator.se/) för att erhålla denna länk. Har du egen epost-adress länkar vi till den utan att du behöver göra något.

 


Ett exjobb är på många sätt en bra grund för förkovran, men också för att marknadsföra sig själv. Med ett färdigt exjobb i ryggen har du ytterligare en komponent när du ska ge dig ut på arbetsmarknaden.

Det finns många sätt att marknadsföra sig på, men i början av din karriär så är ditt exjobb en av de viktigaste byggstenarna. Det finns dock, som alltid i samband med marknadsföring, ett väsentligt problem som kan vara svårt att forcera: det är svårt att nå ut till många.

Internet vänder på det här, på samma sätt som i en hel del andra sammanhang. Constellator har idag en av Sveriges mest omfattande och välbesökta sajter (ca 100.000 sidexponeringar per månad).

Eftersom undertecknad, Erik Dahl, själv är lantmätare (L80) så tycker jag att det ligger ett värde i att upplåta en del av utrymmet på företagets sajt för att låta fastighetsekonomer på väg ut visa upp vad deras exjobb handlar om.

Click Here!

© 1998-2001
 Constellator 

 

[an error occurred while processing this directive]