Fastighet
Index till fastighetsbranschen


 

 


Klicka här för gratis marknadsförings-
tips


Lär dig mer om annonsering på Internet
Vill du lyckas med din marknadsföring?  
Har du något att erbjuda fastighetsbranschen? Eller är du en del av den? Söker dina presumtiva kunder lediga lokaler inom ditt område?

Låt din kunder hitta dig via Constellators index till fastighetsbranschen.
 

 

 

Annonsera hos Constellator

Nu finns du på nätet, vill du ha besökare också?

Med de miljontals websidor som finns på internet är det inte så konstigt om det är svårt att attrahera besökare. Sökmotorer listar sidor snarare än ämnen. Utländska kataloger är knappast heller den ingång din presumtiva besökare väljer. De få svenska kataloger som finns är för generella eller för små.

Constellators webservice FastighetsCentralen är samlingplatsen för fastighetsbranschen och alla som säljer varor eller tjänster till den. Vi låter besökarna ta del av ständigt uppdaterat material om bl a fastighetsekonomi, fastighetsinvesteringar och fastighetsvärdering. Vi erbjuder inte bara artiklar, nyheter och notiser. Vi kompletterar dessa med bl a en månatlig krönika med bra tips. Därutöver tillhandahåller vi aktuella data om räntor, KPI etc. Plus att vi redovisar mängder av källor såsom en omfattande agenda, förteckning över kurser m.m. Lägg därtill till att vi inte är den bästa webresursen för fastighetsbranschen, vi är den ENDA resursen. Allt dessutom gratis. Ingen slår oss när det gäller omfattning och koncentrationen av länkar till fastighetsbranschen, och olika resurser och leverantörer.

Du kan söka igenom websajten, du kan lägga till ett eget sajtförslag. Du kan också få tips om bra sajter genom våra kvalificerade topplistor, Topp100 resp. Topp10.

Allt detta - gratis! Och tack vare det har vi också mängder av besökare varje dag, vecka, månad, kvartal....

Med andra ord - ge dig själv en belöning för ditt slit med att få fram en bra websajt: se till att öka antal besökare till din sajt! Det enklaste och billigaste sättet - annonsera hos Constellator. Klicka här för priser.

 

 

Hur gör jag om jag vill annonsera?

Gör så här:

1. Kontakta Constellator genom att skicka e-post (de viktigaste villkoren för annonseringen hittar du här). Nämn vilka sidor ni vill annonsera på, eller skicka med adressen till er webbplats så återkommer vi med ett förslag på lämpliga sidor.

a) om du vill bidra med din egen banner - skicka den som bifogad fil.
b) alternativt kan du låta Constellator ta fram en banner åt dig.

2. Vi bekräftar din order och lägger upp din banner.

När din banner finns tillgänglig för publicering så skickar vi en bekräftelse på detta. Vi skickar samtidigt en faktura på överenskommet belopp. Betalning skall ske inom 20 dagar. Samma dag som bekräftelsen görs lägger vi upp din annons på Constellators sajt.

3. Klart!

 

 

Du har fler alternativ.

Läs här om våra andra erbjudanden.

 

 

Fortfarande inte nöjd? Vill du ha ytterligare möjligheter?

Det finns också möjlighet att annonsera i våra epostutskick. Där får du rätt till att lägga in 300 tecken med valfri text. Dessutom kan du lägga upp 1 länk till din sajt. Våra epostutskick går ut minst 1 gång i månaden till bl a olika konsulter, fastighetsbolag och bostadsföretag.

 

 

Planerar du att länka till oss?

Om du länkar till oss - meddela oss gärna detta! Du har då möjlighet att tävla om att bli presenterad som "Månadens länkare". En sajt per månad läggs upp med en egen länk och presenteras på en särskild sida.

 


Fastighet - Index till fastighetsbranschen!


© Constellator Fastighetsanalys AB 1999
Skicka e-mail till
erik.dahl@constellator.se