Index

Hem

Sajtöversikt
Fastighetssajter
Söksida


Anmäla en sajt till Fastighetsringen
 eller BRF-ringen

______________________

 

För att anmäla en sajt till en webbring behöver du först registrera dig som användare hos WebRing.

Du som redan är registrerad hos WebRing kan från respektive webbrings startsida (se längst ner på denna sida) gå direkt till sidan för att ansluta en sajt till aktuell ring. Uppe till höger på startsidan finns en knapp "Join this ring" som du klickar på för att ansluta din sajt (du måste vara inloggad när du gör detta). 

Alternativt så kan du t ex från WebRings egen startsida klicka dig fram bland webbringskategorierna eller använda sökfunktionen (sök då förslagsvis på 'fastighet' eller 'brf' som är respektive ID för dessa webbringar).

För att din ansökan om medlemsskap i en webbring ska kunna godkännas krävs är att du lägger in några rader HTML-kod på den sida som du har anmält till Fastighetsringen. Koden hämtas hos WebRing (leta efter länk med texten 'Get navigation code' alt. 'Get SSNB Code'). 

Koden får inte ändras och måste ligga kvar på den aktuella sidan så länge som medlemmen är kvar i ringen.

Om du inte längre vill stå kvar som medlem i en webbring skickar du bara ett kort e-mail om detta till Ringmaster så plockas din sajt bort ur ringen.

På följande två sidor kan du se vilka som f n är anslutna till Fastighetsringen resp BRF-ringen: 

 

[tillbaka]


Om du har några frågor - skicka ett mail till Ringmaster som administrerar dessa webbringar.

Notera också att WebRings egen sajt har ett omfattande hjälpsystem där du kan få mer information.

OBS! När du ansöker om medlemskap hos WebRing så kan du tyvärr ännu inte använda å/ä/ö i fältet för titeln på din sajt ('Site title').


 

Click Here!


© 1998-2001
 Constellator